Pārlekt uz galveno saturu

Vēl ir iespējams iegādāties LLU plānotājus jaunajam studiju gadam

LLU studenti, mācībspēki, darbinieki un citi interesenti var iegādāties jaunos 2015./2016. studiju gada plānotājus, kuri arī šogad lietotājus priecēs ar funkcionalitāti un noderīgu universitātes informāciju.

LLU studiju gada plānotājs no citiem atšķiras ar tajā ietverto informāciju, piemēram, studiju gada plānu un visiem gaidāmajiem LLU pasākumiem dažādās universitātes dzīves jomās. Plānotājā atrodama noderīga informācija arī par universitātes tradīcijām, ārpusstudiju aktivitātēm, kā arī Jelgavas karte, fakultāšu un struktūrvienību kontaktinformācija u.c.

Iespējams iegādāties plānotāju ar tumši zaļu, melnu vai sarkanu plastikāta vāciņu, kuru rotā universitātes logo ar LLU devīzi "Proventus Pro Patria" ("Izaugsme Tēvijai"). Katru plānotāja lapaspusi caurauž Jelgavas motīvs ar Mītavas tiltu, Jelgavas pili un citu pilsētas atpazīstamāko ēku siluetiem.

Image removed.

Akadēmiskais personāls jaunos 2015./2016. studiju gada kalendārus saņems bez maksas Akadēmiskajā konferencē LLU Aulā, kas norisināsies 26. augustā.

Savukārt LLU pamatstudiju pirmkursnieki plānotājus iegūs kā dāvinājumu no LLU Studējošo pašpārvaldes – tie tiks izsniegti fakultātēs pirmajā studiju dienā.

Vecāko kursu studenti, darbinieki un jebkurš cits interesents plānotāju var iegādāties darba dienās Jelgavas pils 175. telpā. Cena ir 3 EUR.

Piedāvājumā ir arī krekliņi, blociņi, A4 piezīmju lapas, rakstāmpiederumi un citi suvenīri ar LLU simboliku.

LLU suvernīru piedāvājumu var skatīt, klikšķinot šeit.

 

Pievienots 27/11/2015