Pārlekt uz galveno saturu

Ja Jums ir ko teikt par ilgtspējīgu saimniekošanu, tad piedalieties konferencē!

2016. gada 25. un 26. februārī Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU) notiks ikgadējā zinātniski praktiskā konference „Līdzsvarota lauksaimniecība”, kurā aicināti piedalīties un uzstāties gan nozares zinātnieki, gan uzņēmēji un citi interesenti. Pieteikšanās – līdz 15. decembrim!

Konferences mērķis ir jaunāko zinātnisko sasniegumu un praktiskās pieredzes popularizēšana un domu apmaiņa par ilgtspējīgu saimniekošanu Latvijas laukos. Konferences laikā notiks plenārsēde, kam sekos darbs laukkopības, dārzkopības un lopkopības sekcijās divu dienu garumā. Aulas foajē būs izvietoti stenda ziņojumi ar jaunāko pētījumu rezultātiem un notiks arī tehnoloģiju un inovāciju demonstrējumi. Konferences ziņojumi tiks apkopoti rakstu krājumā.

LLU Lauksaimniecības fakultāte un Latvijas Agronomu biedrība aicina konferencē piedalīties un uzstāties visu lauksaimniecības zinātnisko iestāžu kolēģus, Zemkopības ministrijas speciālistus, konsultāciju dienesta darbiniekus, lauksaimnieku biedrības, uzņēmumu vadītājus, pakalpojumu sniedzējus un, protams, topošos lauksaimniecības speciālistus.

Rakstu manuskripti iesūtami elektroniski līdz 2015. gada 15. decembrim ar tam jau pievienotu vienu recenziju. Reģistrācijas forma un manuskriptu noformēšanas noteikumi ir atrodami Lauksaimniecības fakultātes mājas lapā.

Konference notiks 2016. gada 25. un 26. februārī LLU telpās Lielā ielā 2, Jelgavā.

Pievienots 01/12/2015