Pārlekt uz galveno saturu

Projekta IWBLabs īstenošanas aktualitātes

Attēla autors: No LLU arhīva

Latvijas Lauksaimniecības universitāte turpina īstenot projektu Internationalisation of Work Based Learning in the AgriBusiness Sector (Uz darbu balstītas izglītības internacionalizācija agrobiznesa sektorā), projekta numurs 2016-1-IT01-KA202-005461).

 

Projekta vadošais partneris ir “Pixel” organizācija no Itālijas. Kopumā projektā, neskaitot Latvijas Lauksaimniecības universitāti” piedalās 3 partneri no Itālijas, 1 partneris no Slovākijas un 1 partneris no Spānijas.

Projekta mērķis ir motivēt tos izglītojamos pabeigt studijas, kuri pēc vidējās izglītības ieguves studē, bet kuriem draud atskaitīšana. Kā arī palielināt agrobiznesa sektora vadītāju dalību topošo cilvēkresursu apmācībā, un pilnveidot apmācības procesa internaciolizāciju.

Projekta sagaidāmie rezultāti ir E-studiju video stundu krātuve vadībzinībās un marketingā, veiksmīgu uzņēmēju interviju krājums, starptautiskas prakses organizēšanas vadlīnijas, starptautisko prakšu vadības platforma. Visi minētie rezultāti attiecas uz agrobiznesa sektoru.

2017. gada 10. un 11. jūlijā Jelgavā notika projektu partneru sapulcē. Sanāksmes laikā projekta partneri apsprieda līdzšinējās sekmes E-studiju video stundu krātuves izveidē, kā arī apsprieda starptautiskas prakses organizēšanas vadlīniju izstrādes darba plānu. Projekta partneri prezentēja izveidotās video intervijas un video stundas. Projekta ietvaros izveidoto video materiālu skatīšanās ir laba izdevība ne vien apgūt agrobiznesa teoriju un praksi, bet arī iepazīt ārvalstu uzņēmumus.

Projekta nākamā partneru sapulce notiks 2018. gada februāra sākumā Spānijā, kad tiks prezentētas izveidotās vadlīnijas starptautisko prakšu organizācijai.

Projektā izveidotie materiāli pieejami projekta mājaslapā internetā: http://iwblabs.pixel-online.org/.

 

Pievienots 14/09/2017