Pārlekt uz galveno saturu

CBE JU informācijas diena

Attēla autors: No LLU arhīva

Interesenti aicināti piedalīties CBE JU informācijas dienā, kas notiks 2024. gada 24. maijā, Rīgā.

 

Pasākuma norises vieta: Rīga, “Latvijas valsts meži”, Vaiņodes iela 1.

  Datums: 24. maijs

  Laiks: 9:30-14:00

  Darba valoda: angļu

  Reģistrācija pasākumam: šeit

Informācijas dienā piedalīsies CBE JU konkursu koordinators Dieter Brigitta un pārstāvis Samuele Ambrosetti no Bio-based Industries prezentējot 2024. gada konkursa prioritātes un tēmas, CBE JU specifiskās konkursa prasības, kā arī pieteikumu iesniegšanas un vērtēšanas procesus. CBE JU pārstāvji dalīsies ar padomiem, kā uzrakstīt labu projekta pieteikumu, kā atrast partnerus un kā veiksmīgi izmantot partnerības tīklošanās platformu. Šogad konkursi tiks atvērti 24. aprīlī ar iesniegšanas termiņu 18. septembrī, plašāka informācija par partnerību, konkursu uzsaukumi un darba programma pieejama šeit.

Pasākuma otrajā daļā būs iespēja dzirdēt par BBI JU Flagship projektu “VIOBOND”, Taisnīgo pārkārtošanās fondu (TPF), “Apvārsnis Eiropa” programmas aktualitātēm un atbalsta mehānismiem zinātniskajām institūcijām, LIAA piedāvātājiem finanšu instrumentiem uzņēmumiem un LBTU pieredzi sadarbībā ar nozares pārstāvjiem bioekomikas projektos. LBTU pasākumā pārstāvēs vadošā pētniece Dina Popluga.

Plašāka informācija par pasākumu pieejama LZP mājaslapā šeit. Pasākuma darba programma pievienota pielikumā. 

Publicēti arī jaunie CBE JU 2024.gada uzsaukumi ar termiņu 18.septembris: https://www.cbe.europa.eu/news/eu213-million-available-advancing-europes-circular-bio-based-economy

Pielikums Izmērs
Pasākuma programma 63.89 KB
Pievienots 02/05/2024