Pārlekt uz galveno saturu

LLU turpina uzņemšanu brīvajās pamatstudiju un augstākā līmeņa studiju vietās (atjaunots 11.09)

Ar reflektantu reģistrēšanos un studiju līgumu slēgšanu jūlija vidū noslēdzās pamatuzņemšana lielākajā biotehnoloģiju un starpdisciplinārās augstākās izglītības iestādē Latvijā - Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU). Taču no 23. jūlija līdz 28. augustam uzņemšana turpinās brīvajās pamatstudiju un augstākā līmeņa studiju vietās. Līdz ar to kļūt par Jelgavas studentu jau šajā rudenī var  ikviens, kurš nepaspēja pieteikties studijām jūlija sākumā.

Studētgribētājiem ir pieejamas maksas studiju vietas visās LLU piedāvātajās studiju programmās. Turklāt vēl iespējams iegūt valsts finansētas pamatstudiju (bakalaura) vietas programmās "Būvniecība", "Zemes ierīcība un mērniecība", "Vide un ūdenssaimniecība", "Lauksaimniecība", "Lauksaimniecības inženierzinātne", "Lietišķā enerģētika", “Mašīnu projektēšana un ražošana”, "Kokapstrāde", "Pārtikas produktu tehnoloģija" un “Pārtikas kvalitāte un inovācijas”. Savukārt augstākā līmeņa studijās valsts finansētās vietas ir pieejamas programmās “Organizāciju un sabiedrības pārvaldes socioloģija”, "Lauksaimniecības inženierzinātne", “Karjeras konsultants”, "Būvniecība", “Vides, ūdens un zemes inženierzinātnes", "Koksnes materiāli un tehnoloģija", “Pārtikas zinātne” un "Informācijas tehnoloģijas". Lielākajā daļa programmu pieejamo “budžeta” vietu skaits ir ļoti neliels, tāpēc interesenti ir lūgti pirms došanās uz fakultāti piezvanīt uz tās dekanātu un noskaidrot, vai tās vēl ir pieejamas.

Turklāt uzņemšana arī turpinās vienīgajā LLU piedāvātajā tālmācības pamatstudiju programmā "Organizāciju un sabiedrības pārvaldes socioloģija" un starptautiskajā maģistra studiju programmā “Agri-food business management”, ko īstenos trīs Baltijas valstu augstskolas angļu valodā.

Līdz šim studiju līgumus LLU noslēguši 765 pamatstudiju un 248 maģistrantūras reflektanti, tādējādi studijas 1. kursā rudenī varētu sāks 1013 jaunie studenti.

Kopumā LLU studentiem piedāvā studijas vairāk kā 60 studiju programmās dažādos studiju līmeņos un virzienos – biozinātnēs, inženierzinātnēs un sociālajās zinātnēs -, tādējādi dodot iespēju vienuviet attīstīt gan inženiertehnisko, gan radošo un sociāli orientēto domāšanu.

Pieteikšanās studijām notiek katru darbadienu no plkst. 9.00 līdz 16.00 LLU fakultātēs. Studētgribētājiem līdzi jāņem pase vai identifikācijas karte un izglītības dokumenti, kā arī studiju pieteikuma maksu apliecinošs dokuments. Ja šogad pieteikuma maksa jau ir veikta, otrreiz tā nav jāmaksā. Detalizētu informāciju par pieejamajām studiju vietām, fakultāšu kontaktiem un LLU bankas rekvizītiem lūgums skatīt raksta pielikumā. Tālrunis uzziņām 20227755.

Tiekamies Jelgavā – vietā, kur top veiksmīgas karjeras!

Pievienots 03/09/2018