Pārlekt uz galveno saturu

Priecīgas ziņas no Ungārijas! Abas LLU pneimobiļu komandas ir kvalificējušās sacensībām

Abas mūsu LLU Tehniskās fakultātes pneimobiļu komandas ir veiksmīgi sasniegušas Ungāriju un 9. maijā izturējušas organizatoru tehniskās un drošības pārbaudes. Tādējādi komandas nodrošinājušas savu dalību XII Starptautiskajās Aventics Pneimobiļu sacensībās, kas norisināsies Ungārijas pilsētā Egerā sestdien, 11. maijā. Sacensībām interneta tiešraidē ikviens varēs sekot līdzi oficiālajā sacensību mājas lapā https://en.pneumobil.hu/

Sacensībās savu dalību pieteikušas vairāk kā 40 dažādu Eiropas valstu universitāšu komandas, no kurām 4 komandas pārstāvēs Latviju – divi pneimobiļi būvēti LLU Tehniskajā fakultātē, bet vēl divi sagatavoti Rīgas Tehniskajā universitātē. No Baltijas valstīm dalībnieku vidū ir arī Klaipēdas universitātes un Igaunijas Dzīvības zinātņu universitātes studenti.

Visas komandas sacentīsies vairākās kategorijās:

• Tālākā nobraukuma sacensības (Long distance race);

• Veiklības sacensības (Arcade Race);

• Dragreiss/ paātrinājuma sacensības (Acceleration race);

• Komandas mācībspēku sacensības (Teacher race);

• Labākā prezentācija.

Sacensību sākums sestdien plānots no plkst. 8.00, bet apbalvošana gaidāma pēcpusdienā ap plkst. 15.00. Interesentiem lūgums sekot līdzi informācijai organizatoru mājas lapā https://en.pneumobil.hu/.

Vairāk informācijas par abām LLU Tehniskās fakultātes komandām meklē https://www.llu.lv/lv/raksts/2019-05-03/turam-ikskus-divas-komandas-no-tf-piedalisies-pneimobilu-sacensibas-ungarija.

Turam īkšķus par savējiem!

Komanda Pneumo EVO

pneimobilis

Komanda Pneumo TF 2

pneimobilis

Pievienots 09/05/2019