Pārlekt uz galveno saturu

LLU piedāvā kursus ķīmijā un bioloģijā vidusskolēniem

Attēla autors: No LLU arhīva

Lai palīdzētu vidusskolas izlaidumu klašu skolēniem sagatavoties studijām augstākās izglītības iestādēs rudenī, Latvijas Lauksaimniecības universitāte (LLU) Jelgavā no 18. janvāra piedāvā kursus ķīmijā un bioloģijā.

Ķīmijas un bioloģijas priekšmetu apguve visbiežāk ir viens no lielākajiem izaicinājumiem skolēniem, taču tieši šīs zināšanas paver plašas iespējas studijām biozinātnēs un  inženierzinātnēs augstākās izglītības līmenī, kurās sagatavotie speciālisti ir pieprasīti darba tirgū.

LLU organizētie sagatavošanas kursi 12. klašu skolēniem ir lieliska iespēja nelielās grupās atkārtot zināšanas, papildināt tās un labāk sagatavoties gan eksāmeniem, gan pēc tam studijām universitātē. Turklāt zinošie un pieredzējušie mācībspēki var būt labi palīgi un atbalsts jauniešiem arī jaunākās vidusskolas klasēs.

Kursi sāksies 18. janvārī un turpmāk notiks sestdienās no plkst. 10.00 līdz plkst. 13.00, taču bioloģijas kursi no plkst. 13.30 līdz plkst. 16.10 LLU Jelgavas pilī, Lielajā ielā 2, Jelgavā. Maksa par viena kursa apguvi 60 h apjomā ir EUR 170.

Detalizēta informācija un pieteikšanās: LLU Mūžizglītības centrs, Lielā iela 2 – 163, tālr. 63005715, 29171112; e-pasts: antra.berzina@llu.lvwww.mc.llu.lv.

LLU ir viena no vadošajām Baltijas jūras reģiona zinātnes un tehnoloģiju universitātēm ar specializāciju dabas resursu ilgtspējīgā izmantošanā sabiedrības dzīves kvalitātes paaugstināšanai. LLU piedāvā studiju iespējas astoņās fakultātēs: Lauksaimniecības, Meža, Tehniskajā, Vides un būvzinātņu, Ekonomikas un sabiedrības attīstības, Pārtikas tehnoloģijas, Informācijas tehnoloģiju un Veterinārmedicīnas.

Pievienots 09/01/2020