Pārlekt uz galveno saturu

Vienu reizi gadā meklē LLU Rīgā jeb tiekamies izstādē "Skola 2020"

Attēla autors: No LLU arhīva

No 28. februāra līdz 1. martam Rīgā, Ķīpsalā norisināsies ikgadējā izglītības izstāde "Skola 2020", kurā ar savu studiju piedāvājumu ikvienu iepazīstinās arī Latvijas Lauksaimniecības universitāte (LLU) un Bulduru Dārzkopības vidusskola (BDV). Izstādes laikā ikvienam būs iespēja noskaidrot, kāpēc universitāte Jelgavā ir vislabākā studiju izvēle augstākās izglītības iegūšanai un kādos uzņēmumos labprāt gaida universitātes absolventus, tostarp arī tos, kuri studijas sāks šī gada rudenī.

LLU Jelgavā, starptautiski zināma kā Latvia University of Life Sciences and Technologies, kas piedāvā ap 60 studiju programmu biozinātnēs, inženierzinātnēs un sociālajās zinātnēs. Plašāk zināmas ir studijas lauksaimniecībā, veterinārmedicīnā un mežsaimniecībā, taču universitāte īpaši lepojas ar daudzveidīgajām inženieru un sociālo zinātņu programmām.

Šogad mūsu stendā ikvienam būs iespēja uzdot jautājumus LLU studentiem un mācībspēkiem par studiju un ārpusstudiju aktivitātēm, stipendijām, kā arī jaunākajiem pētījumiem universitātē. Ikviens interesents varēs apskatīt un uzzināt vairāk par LLU zinātnieku radīto robotu – nezāļu ierobežotāju, kas spēj atšķirt derīgos augus no nezālēm un tās ar lāzeri likvidēt.

Tāpat apmeklētāji LLU stendā varēs vērot video prezentācijas par LLU sadarbību ar lielākajiem Latvijas uzņēmumiem, jo LLU ir darba devēju TOP 5 ieteiktākā augstskola, ko ir augstu novērtējuši nozares profesionāļi. LLU ir kvalitātes zīmols jau piektajai Latvijas paaudzei, turklāt universitāte ir ieguvusi starptautisku atpazīstamību, 2019. gadā pirmo reizi iekļūstot prestižajā Times Higher Education pasaules universitāšu reitingā.

Vairāk informācijas: www.llu.lv, Facebook lapā /latvijaslauksaimniecibasuniversitate, Instagram bildēs /lluniversitate, Twitter čivinātājos /@LLU_lv.

Pievienots 20/02/2020